Advies & productontwikkeling

Advies & productontwikkeling

Omarm technologie, behoud traditie

De scheepsbouwsector heeft diepe wortels in traditie, met vakmensen die eeuwenoude technieken hanteren. Toch is het van cruciaal belang om innovatie niet over het hoofd te zien. Het gebruik van PVC- en niet-PVC folies is vaak onbekend terrein in dit vakgebied. Dit is jammer, want moderne folietoepassingen kunnen aanzienlijke verbeteringen bieden op het gebied van functionaliteit en esthetiek.

Advies

Yachtcolors is jouw vertrouwde partner om de unieke toepassingen van folie in de scheepsbouwsector te ontdekken. Met onze expertise helpen wij je begrijpen wat de voordelen, nadelen en potentiële risico’s zijn.

Productontwikkeling

Bij Yachtcolors zijn we zeer actief in onderzoek en productontwikkeling. We beheren dit proces intern, maar werken ook nauw samen met fabrikanten. We zitten met hen aan tafel en dragen actief bij aan het ontwerp van de folies en ontwikkeling van de kleeflaag. Af en toe kan een specifieke vraag van een klant de ontwikkeling van een geheel nieuw product in gang zetten.

Volledig in-house & nieuwste technieken

Volledig in-house. Yachtcolors beheert het volledige proces intern, beginnend bij de initiële ontwerpfase tot productie en assemblage. Door nauwe samenwerking transformeren we uw ideeën, zelfs de meest avontuurlijke, van een eerste concept tot een verbluffende realisatie.

Nieuwste technologie. We maken gebruik van geavanceerde HD-printtechnologie om uw afbeeldingen tot leven te brengen, en we kunnen ze produceren in vrijwel onbeperkte afmetingen, met behoud van messcherpe helderheid en zonder enige vervorming.