Over ons

Ons vakmanschap betekent oog voor detail

YachtColors is dé partner in de bescherming en restyle van superjachten. Met onze jarenlange ervaring op superjachten zijn we volledig bekend met de hoge kwaliteitseisen die gesteld worden in de jachtbouw en -refit. Wij werken daarom met de meest hoogwaardige folies, én ervaren monteurs.

Sinds 1978 actief

Weinig uitdagingen zijn nieuw voor ons. Wij adviseren vanuit onze ervaring en expertise.

Montage op locatie

Wij zijn wereldwijd actief en zijn flexibel als het gaat om montagelocaties.

Ervaren monteurs

Onze gekwalificeerde monteurs hebben ruime ervaring met het aanbrengen van diverse typen folies.

Gebruik van premium materialen

Goedkoop is duurkoop. Daarom werken wij uitsluitend met de beste materialen.

Ons verleden

De oprichter van YachtColors is pionier op het gebied van folietoepassingen. In de jaren 70 naar Amerika vertrokken om de kneepjes van het vak te leren, en teruggekeerd naar Nederland om met Trimline een van de toonaangevende spelers in de automotive-industrie te worden. Met alle opgedane kennis over ondergronden, folietypen en methodieken werd het tijd om de superjachtindustrie te introduceren aan de unieke folietoepassingen. Yachtcolors is geboren uit passie.

Buiten de lijntjes

Wij kleuren graag buiten de lijntjes. Oké… niet letterlijk natuurlijk! Samen met onze klanten streven wij ernaar om het maximale uit elk project te halen. Of je nu interieurarchitect, paint supervisor, kapitein, klantvertegenwoordiger of crewlid bent: wij staan klaar om jouw project op het gebied van protectie en restyle naar een hoger niveau te tillen. A yacht with a personal touch!

Onze mensen

Ruben Anders

Founder & CEO

Wouter Kruiniger

?