Permanente protectie

Permanente protectie biedt langdurige bescherming tegen krassen, slijtage, UV-straling en weersomstandigheden. Het is een transparante laag waarbij lichte krassen vanzelf verdwijnen door zelfhelende eigenschappen van het materiaal!

Eerst zien, dan geloven

Belangrijkste voordelen

Behoud van uitstraling

Voor permanente protectie hebben wij twee varianten: glans en mat. Op die manier bieden wij onze klanten een keuze waarmee ze de uitstraling van de originele ondergrond behouden. Beide typen zijn eenmaal verwerkt vrijwel onzichtbaar.

Langdurige bescherming

De permanente protectie heeft een lange levensduur en biedt langdurige bescherming. Het is bestand tegen weersinvloeden, chemische stoffen en verkleuring door UV-straling, waardoor het jacht er mooi uit blijft zien en de lak in goede staat blijft.

Zelfhelende technologie

De zelfhelende technologie van 3M's Paint Protection Film (PPF) is een geavanceerde coating die is ontworpen om ondergrond te beschermen tegen krassen, steenslag en andere beschadigingen. De folie heeft een unieke eigenschap waarbij oppervlakkige krassen zichzelf kunnen herstellen bij blootstelling aan warmte.

Gemakkelijk onderhoud

De folie is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het oppervlak kan eenvoudig worden afgenomen met een zachte doek en milde reinigingsmiddelen.